• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Banken - City Interiors

U zoekt een stoere, kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke lederen bank, stop met zoeken! City Interiors levert de Nevada -serie in verschillende kleuren en snel uit voorraad
Kleur
Interieurstijl
Materiaal
€1.099,00
+
€1.099,00
+

Banken - City Interiors

City Interiors gaat jaarlijks op zoek naar de design bank die past binnen de hedendaagse eisen en wensen van onze klanten.
De bank van tegenwoordig moet uitstraling hebben, een super zitcomfort bevatten en onderhoudsvriendelijk zijn.  In deze soms drukke en hectische tijden wil je neerploffen op een robuuste bank die onwijs goed zit en de komende jaren een aanwinst in de gewenste ruimte in huis. De Nevada- serie van City Interiors voldoet aan alle eisen en is snel leverbaar!

De Nevada bank is een Hollands product en gemaakt van echt leder en voorzien van een toplaag die volledig onderhoudsvrij is. Het zitcomfort kenmerkt zich door de kwalitatieve koudschuim kussens. Deze vormen zich naar het juiste zitcomfort.

Hoe wordt de bank gebruikt? Houd je van een actieve zithouding of meer van loungen? Voor dat laatste heb je iets meer zitdiepte nodig. Ga altijd proefzitten in een van onze winkels.Pas ook op met een te lage bank. Dat lijkt lekker te zitten, maar als je langer zit krijg je last van de bovenbenen die slecht ondersteund worden.Denk ook na over of je stevige of zachte vulling wilt. En het type vulling heeft ook invloed op hoe de bank er over een paar jaar uit gaat zien.