• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retourneren

Mocht je een product willen retourneren dan dien je dit binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling te melden. Dit kun je doen door in te loggen op je account en via ‘mijn bestellingen’ je retour aanmelden. Alle producten dienen in originele staat en verpakking bij ons retour te komen. Heb jij een product ontvangen welke beschadigd is? Neem dan contact met ons op via klantenservice@dimehouse.nl. Het retourneren van producten is gratis!

 

PRODUCT(EN) RETOURNEREN DOE JE OP DEZE MANIER:

 

  1. Retour aanmelden: je logt in op je account en gaat naar ‘mijn bestellingen’. Vervolgens klik je op artikelen retourneren. Maak vervolgens een keuze of je het pakket wilt laten afhalen of dat je liever zelf het pakket retourneert via een DHL servicepoint.

 

  1. Retourformulier: je kunt hier je retourformulier downloaden en het is verplicht om deze bij het pakket te voegen welke je retour stuurt. Indien wij geen formulier ontvangen, kunnen wij je retourzending niet in behandeling nemen.

 

  1. Zelf retourneren: je ontvangt van ons per e-mail een retourlabel, je print het label uit en deze plak je op de doos. Wij adviseren om alle andere etiketten/barcodes van de doos te verwijderen. Vervolgens kun je het pakket inleveren bij een DHL servicepoint. Dit is geheel kosteloos. Hier vind je dichtstbijzijnde DHL servicepoint.

 

  1. Ophaalafspraak: je kunt je pakket(ten) kosteloos laten afhalen door DHL. Tijdens het aanmelden van je retour heb je jouw gewenste afhaaldatum ingevoerd en DHL komt op die dag zonder exacte tijdsindicatie tussen 9.00 en 18.00 uur het pakket afhalen. Gelieve alle andere etiketten/barcodes van de doos te verwijderen. Je hebt géén retourlabel nodig, want de chauffeur van DHL labelt het pakket zelf.

 

  1. Retourverwerking: zodra wij je retourzending in ontvangst hebben genomen, wordt deze binnen 14 dagen verwerkt. Het aankoopbedrag wordt teruggeboekt of je factuur bij Afterpay wordt geannuleerd/aangepast.

 

 

Mag alles retour?

In principe mag alles retour in alle redelijkheid. Wij kunnen in de onderstaande voorbeelden het aankoopbedrag niet volledig crediteren:

  • Artikelen die langer dan 14 dagen geleden ontvangen zijn, kunnen niet aangemeld worden voor creditering.
  • Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn. Deze artikelen zullen wij niet retour halen.*
  • Artikelenretouren waarvan de verpakking ontbreekt worden niet in behandeling genomen.
  • Bureaustoelen en barkrukken met een gasveer kunnen niet gemonteerd worden en vervolgens worden geretourneerd. Deze zullen wij daarom ook niet retour halen.**
  • Wij kunnen geen dozen opsturen. Jij dient de originele doos te gebruiken.

* Indien je het product of het materiaal wil controleren, adviseren wij om de verpakking netjes open te maken zodat je het product of het materiaal kunt controleren. Haal het product niet volledig uit de verpakking, aangezien het voor ons onmogelijk wordt om te beoordelen of het product reeds is gebruikt. Wij adviseren de doos 14 dagen in bezit te houden, het product dient in de originele doos retour gezonden worden.

** Heb je bureaustoel of barkruk gekocht met een gasveer? Deze kun je na montage niet meer demonteren. Mocht je twijfelen aan het product dan verzoeken wij je om de gasveer niet te monteren! Indien je bureaustoel en barkruk gemonteerd in gebruik neemt is het niet meer mogelijk je producten te retourneren. 

 

Hoe lang heb ik de tijd om mijn bestelling te retourneren?

Na aanmelding van een retour heb je nog 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren.

 

Wanneer krijg ik het aankoopbedrag terug?

Na ontvangst van de retourzending ontvang je binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug op je rekening. Als je voor Afterpay hebt gekozen, wordt deze aangepast/geannuleerd. 

 

HEB JE TOCH NOG EEN VRAAG?

Vind snel en makkelijk het antwoord op je vraag via ons helpcenter!

Je kunt uiteraard ook even contact met ons opnemen via klantenservice@dimehouse.nl

Vanzelfsprekend zullen wij jouw vraag binnen 24 uur beantwoorden op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.