• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Logo's betaalmethoden

iDeal

Veilig en vertrouwd betalen doet u met iDeal. Wij werken samen met Mollie als het gaat om iDeal betalingen. Uw aankoop is verzekerd via Mollie.nl en kunt betalen via de grootste Nederlandse banken te noemen: ING, ABN Amro, Rabobank, SNS, ASN Bank, Bunq, Knab, Regiobank, Triodos Bank en Van Lanschot. 

PayPal

U kunt makkelijk en veilig betalen via PayPal. Dit betaalsysteem maakt het mogelijk te betalen met creditcard en is niet meer weg te denken uit de huidige betaalmethodes van deze tijd. Deze optie kost €2,95. 

Bancontact/Mister Cash

Bancontact/Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart welke is gekoppeld aan een tegoed op een Belgische bankrekening. Het is mogelijk de kaart zowel on- als offline te gebruiken. Daarnaast zijn de betalingen via Mister Cash gegarandeerd en lijkt daarmee sterk op iDeal betaalmethode in Nederland. Bancontact/Mister Cash is verreweg de populairste betaalmethode in België.   

Creditcard

Veilig betalen kunt u bij Dimehouse ook met uw creditcard! Visa en MasterCard creditcards kunnen zonder toeslag worden gebruikt. Voor het gebruik van een AmericanExpress creditcard rekenen we een toeslag van €4,95.

AfterPay - Achteraf betalen Nederland

AfterPay voert voor City Interiors het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij Cityinteriors.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 500,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay.

Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 1000,-. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Voor een betaling met Afterpay vragen wij een transactievergoeding van € 0,95.