• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nevada bank leer cognac

€1.099,95
✓ Leverbaar in meerdere kleuren en modellen
✓ In elke gewenste opstelling (modulair) samen te stellen
✓ Duurzaam en heerlijk comfortabel 
✓ Laat je deskundig adviseren in één van onze winkels in Emmen, Groningen of Emmen!
Levertijd 6 - 8 weken > Dit product is alleen te bestellen in één van onze winkels!
Nevada bank leer cognac

Leverbaar in meerdere kleuren en modellen
In elke gewenste opstelling (modulair) samen te stellen
Duurzaam en heerlijk comfortabel 
Laat je deskundig adviseren in één van onze winkels in Emmen, Groningen of Emmen!

De Nevada is de bank waarbij wij u kunnen garanderen dat het zitcomfort gaat zorgen voor een heerlijk avondje op de bank genieten! Het stoere uiterlijk van de bank past in alle woonstijlen en is door zijn modulaire opbouw geschikt voor elke ruimte in elk huis. De bank is een Nederlands product en gemaakt van 70% leer met een oersterke toplaag van 30% onderhoudsvrij polyester materiaal. Dit betekent dat u vele jaren kunt genieten van deze prachtige zitbank zonder dat u hem hoeft te onderhouden. De zitvulling bestaat uit volledig koudschuim en zorgt ervoor dat het kussen zich vormt naar uw zithouding. We leveren deze gave bank in de volgende kleuren:

  • Zwart
  • Antraciet
  • Cognac
  • Bruin
  • Donkerbruin
  • Zwart/groen

Nadat u de bank heeft getest in een van onze filialen wilt u natuurlijk na aankoop de bank zo snel als mogelijk in huis hebben. Dat begrijpen wij volkomen en daarom hanteren wij geen 12 weken levertijd maar 5- tot uiterlijk 8 weken. De prijs is inclusief leveren door geheel Nederland en bij u in de woonkamer . Het getoonde model is een 4-zits en heeft een breedte van 237cm en diepte van 100cm. Kom ons gerust bezoeken, alle opstellingen en maatvoeringen zijn bijna mogelijk.

Alvast nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Download hier het bestelformulier. U kunt deze ingevuld versturen naar klantenservice@cityinteriors.nl. Wij nemen dan gelijk contact met u op. Heeft u overige vragen? Bel gelijk met onze klantenservice tijdens werkdagen; T. 088-1919500

Reviews
Reviews
4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
familie Jerwing- Arling 08-11-2017
Reviews

Echt een mooie kleur is dit en wat staat deze gaaf in onze boerderij keuken. De kinderen kunnen er lekker op springen en knoeien. Even de doek erover en klaar weer. Leuke winkel ook in Zwolle.

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen