• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Industriële wand buisklok zwart Rainy

-21%
1 / 1
€69,95 €54,95
De industriële wandklok heeft een stoer design door zijn zwarte buizen frame. Deze klok is geschikt voor iedere wand en zal pronken in iedere ruimte! Niet alleen leuk voor jouzelf, maar ook leuk om weg te geven als cadeau.
Levertijd Levertijd 8 weken of langer. Geïnteresseerd? Meld je hieronder aan en wij houden je op de hoogte!

Te zien in showroom:

Bussum Beverwijk
= Aanwezig | = Afwezig
Industriële wand buisklok zwart Rainy

De industriële wand buisklok Rainy is een waar pronkstuk voor ieder interieur. Deze wandklok is stoer, tijdloos en fleurt de lege wanden helemaal op. De Rainy wandklok is gemaakt van zwart metaal waardoor het niet alleen mooi oogt, maar ook nog eens van sterk materiaal is.

Interieurstijl 
De wandklok oogt industrieel en daarom zou je deze misschien alleen eerst in een industrieel interieur plaatsen, maar de klok past ook prima in andere stijlen. Denk aan retro of vintage interieur. Breng verschillende stijlen samen door juiste accessoires bij elkaar te zetten. Wees lekker creatief, de klok zal in ieder geval goed staan op elke plek in huis! De klok is daarnaast niet alleen leuk voor in huis, maar kan ook prima hangen in restaurants of bars, ook hier zullen de klokken gegarandeerd pronken. 

Montage 
De industriële wandklok levert geen schroeven mee. Je dient zelf te zorgen voor schroeven. De Rainy klok heeft twee bevestigingspunten waardoor ophangen een eitje zou zijn voor iedere klusser.

Afmeting
De wandklok heeft een breedte van 27 cm, een hoogte van 41 en een diepte van 10 cm.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen