• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Industriële radar wandklok zwart Jella

€119,95 €99,95
De industriële radar wandklok Jella is gemaakt van metaal en glas! Het metalen dikke frame is gemaakt van metaal waardoor hij niet alleen stoer oogt, maar ook nog eens van sterk materiaal is.
Levertijd Levertijd 8 weken of langer. Geïnteresseerd? Meld je hieronder aan en wij houden je op de hoogte!

Te zien in showroom:

Bussum Beverwijk
= Aanwezig | = Afwezig
Industriële radar wandklok zwart Jella

De industriële Radar wandklok Jella is een waar pronkstuk voor ieder interieur. Deze wandklok is stoer, tijdloos en fleurt de lege wanden helemaal op. De Fem wandklok is gemaakt van zwart metaal waardoor het niet alleen mooi oogt, maar ook nog eens van sterk materiaal is. De klok is verder afgewerkt met glas aan de voorkant. 

Interieurstijl 
De industriële wandrek Jella oogt natuurlijk industrieel zoals we al aangeven. Echter, past deze klok heus in meerdere interieurstijlen. De klok past prima achter een gekleurde wand. Of dit nou geel, groen of paars is. Door zijn zwart metalen frame zal de wandklok op elke kleur mooi uit komen. Denk aan een landelijk of Scandinavische stijl. Hang de klok op, waar jij hem graag wilt hebben. 

Montage 
De industriële wandklok levert geen schroeven mee. Je dient zelf te zorgen voor schroeven. De Jella klok heeft 1 bevestigingspunt waardoor ophangen een eitje is voor iedere klusser.

Afmeting
62x62x10cm

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen