• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Industriële radar wandklok zwart Fem

€109,95 €84,95
De industriële radar wandklok Fem is gemaakt van metaal en glas! Het metalen dikke frame is gemaakt van metaal waardoor hij niet alleen stoer oogt, maar ook nog eens van sterk materiaal is.
Levertijd Levertijd 8 weken of langer. Geïnteresseerd? Meld je hieronder aan en wij houden je op de hoogte!

Te zien in showroom:

Bussum Beverwijk
= Aanwezig | = Afwezig
Industriële radar wandklok zwart Fem

De industriële Radar wandklok Fem is een waar pronkstuk voor ieder interieur. Deze wandklok is stoer, tijdloos en fleurt de lege wanden helemaal op. De Fem wandklok is gemaakt van zwart metaal waardoor het niet alleen mooi oogt, maar ook nog eens van sterk materiaal is. De klok is verder afgewerkt met glas aan de voorkant. 

Interieurstijl 
De industriële wandrek Fem oogt natuurlijk industrieel zoals we al aangeven. Echter, past deze klok heus in meerdere interieurstijlen. De klok past prima achter een gekleurde wand. Of dit nou geel, groen of paars is. Door zijn zwarte metalen frame zal de wandklok op elke kleur mooi uit komen. Denk aan een landelijk of Scandinavische stijl. Hang de klok op, waar jij hem graag wilt hebben. 

Montage 
De industriële wandklok levert geen schroeven mee. Je dient zelf te zorgen voor schroeven. De Fem klok heeft 1 bevestigingspunt waardoor ophangen een eitje is voor iedere klusser.

Afmetingen:
Hoogte: 36.5 cm
Diepte: 10 cm
Breedte: 36.5 cm
 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen