• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Industriële dressoir kast Bryce

€659,95 €529,95
Weet jij al waar je dit dressoir gaat plaatsen? Combineer ook met onze andere houten meubelen om een mooi geheel te creëren.
Levertijd Levertijd 8 weken of langer. Geïnteresseerd? Meld je hieronder aan en wij houden je op de hoogte!

Te zien in showroom:

Bussum Beverwijk
= Aanwezig | = Afwezig
Industriële dressoir kast Bryce

Industriële dressoir kast Bryce beschikt over 4 lades en 4 deurtjes. Hiermee is het dressoir de perfecte opbergoplossing, maar ook een stijlvol meubelstuk!

Het stoere dressoir is gemaakt van metaal en mangohout. Het mangohout heeft een duidelijk zichtbare houtstructuur, waardoor de kast een stoere en levendige uitstraling krijgt. Het Mango hout heeft een lichte basiskleur en kenmerkt zich door ruige en donkere accenten. Het hout van onze mangohouten producten komt uit India. In India zijn er mangobomen in overvloed. De mango is niet voor niets Indiaas nationale fruit. De mango staat in India voor welvaart, luxe en rijkdom en dat is precies wat onze mangohouten producten uitstralen.

De stevige metalen wieltjes vergemakkelijken het verplaatsen van het meubel. Dankzij het remmechanisme kan je het meubilair gemakkelijk vastzetten wanneer het in gebruik is.

Mangohout is een natuurproduct en handgemaakt. Elk artikel is uniek! Er kunnen daarom onregelmatigheden in vorm en kleur voorkomen.

Specificaties
Hoogte: 80 cm
Breedte: 153 cm
Diepte: 40 cm
Materiaal leggers: Mango hout
Materiaal frame: Metaal
Gemonteerd geleverd: Ja
Extra informatie: Aantal deuren"2
Roomdivider:
Opmerking draagkracht:
Aantal leggers: 3
Aantal lades: 4
Geschikt voor schuine wanden:
Gewicht:
Type kast: Dressoir
Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen