• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Industriële boekenkast Sparrow mango hout 80x188

€449,95 €369,95
Boekenkast Sparrow is het helemaal, simpel, elegant en stijlvol!! Met zijn open frame en verspringende planken is hij echt de eyecatcher in jou woonkamer! Met zijn oneindige mogelijkheden tot invulling kan je je eigen creativiteit echt los laten gaan.
Levertijd Levertijd 8 weken of langer. Geïnteresseerd? Meld je hieronder aan en wij houden je op de hoogte!

Te zien in showroom:

Bussum Beverwijk
= Aanwezig | = Afwezig
Industriële boekenkast Sparrow mango hout 80x188

Boekenkast Sparrow is een stoere robuuste kast met een open frame en verspringende planken. Dit maakt hem speels en super luchtig. Door zijn ruime planken is zijn invulling eindeloos. Vul hem bijvoorbeeld eens in met planten en je hebt een mooie groene kast, of met boeken en leuke decoratie. Kortom, je kan het zo maken zoals jij het wil! 

Boekenkast Sparrow is bestaande uit een zwart gepoedercoat frame met duurzaam mangohouten planken. Het frame is volledig massief, hierdoor is hij uitermate sterk en stabiel. De mangohouten planken brengen het natuurlijke element in deze kast en laat hem extra stralen. Iedere plank is dan ook uniek, mangohout heeft een fijne nerf met prachtige warme vlam tekeningen in diverse kleurschakelingen. sparrow beschikt over planken die verspringen van hoogte en van lengte. Dit geeft je alle mogelijkheden voor jouw eigen unieke invulling!

Let op! Dit product wordt in zijn geheel geleverd tot de eerste deur. Het is een groot product dus vergeet niet om nog even goed naar de afmetingen te kijken zodat dit niet voor problemen zorgt bij het ontvangst. We willen natuurlijk wel dat het product bij jou door het trapgat en deuren kan zodat je deze kast een mooie plek kan geven!

 

Specificaties
Hoogte: 188 cm
Breedte: 80 cm
Diepte: 35 cm
Materiaal leggers: Massief Mango hout
Materiaal frame: Gepoedercoat staal
Gemonteerd geleverd: Ja
Extra informatie: Kast wordt door koerier afgeleverd tot de eerste deur!
Roomdivider: Ja
Opmerking draagkracht: Probeer maximaal 30 kg per legger neer te zetten. Totaal draaggewicht plusminus 200 kg.
Aantal leggers: 7
Aantal lades: 0
Geschikt voor schuine wanden: Nee
Gewicht: 50 kg
Type kast: Boekenkast
Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen