• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hout impregneer kit 250 ML

1 / 1
€12,95
Met deze kleurloze impregneer olie behandel jij je onbehandelde of gebeitste tafel.
Levertijd Voor 16.00 besteld, volgende werkdag in huis!
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Te zien in showroom:

Bussum Beverwijk
= Aanwezig | = Afwezig
Hout impregneer kit 250 ML

Heb jij onbehandelde houten meubelen? Deze Hout Impregneer kit is geschikt voor het water en vuil werend maken van vele soorten hout zoals schuttingen, tuinmeubels, steigerhout en vlonders van zowel zacht als hardhout.

Hout Impregneer kit is een watergedragen kleurloze impregneerolie voor alle onbehandelde houtsoorten. Dit brengt u aan voordat het meubel in gebruik wordt genomen. De kleur zal nagenoeg behouden blijven, aangezien dit product een naturel kleur met zich meebrengt. Zorg voor optimale bescherming dat de behandeling twee keer uitgevoerd wordt en tussentijds licht opschuren met de schuurspons.

U dient dit aan te brengen bij een temperatuur niet lager dan 5˚  graden op een schone,droge en vetvrije ondergrond. Een tweede laag eventueel aanbrengen binnen 2 uur

Let op: alle tafels in onze webshop zijn behandeld. Dit product kun je alleen gebruiken als je je meubel goed schuurt en stofvrij maakt. Dit is geen onderhoudsproduct, maar een product die jouw onbehandeld hout bescherming gaat geven. Na deze behandeling kun je jouw tafel met onze onderhoudsproducten blijven onderhouden.

Bewaar de set op een koele en droge plek in een goed gesloten verpakking. 

 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen