• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Elektrische boxspring Zweden 160 * 200

€1.529,95 €1.219,95
Luxe elektrische boxspring set met draadloze afstandsbediening. Inclusief extra dikke topper van 10 cm en een 7 zone pocket matras met comfort koud-schuim.
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Te zien in showroom:

Groningen Bussum
Elektrische boxspring Zweden 160 * 200

Door het pocketveer matras is de ventilatie van de Zweden Electric boxspringset is optimaal. Dit model beschikt ook over een draadloos elektrisch systeem, door middel van de afstandsbediening kan het hoofd- en voeteneinde versteld worden. De extra dikke topper en het zeven zone pocketveer matras voorzien je van een heerlijk bed.

Zweden Electric wordt geleverd met twee matrassen met pocketveren, een topper, vlakke verende onderboxen, bijpassend hoofdbord en een elektrisch verstelsysteem. De boxspring heeft een luxe uitstraling, de pocketveer matrassen, de topper, onderboxen en het hoofdbord zijn met de zelfde materiaal gestoffeerd. De Zweden Electric is verkrijgbaar in verschillende breedte- en lengte maten en in de kleuren grijs, antraciet, blauw en roze.

De matrassen van de Zweden Electric bestaan uit pocketveren, pocketveren houdt in dat de veren in het matras ingepakt zijn in een beschermzakje, de pockets. Het voordeel hier van is dat de matrassen door de openruimtes goed ventileert. Er zijn veren met verschillende soorten weerstand gebruikt, om in zeven zones in het matras te creëren. Deze zones zorgen er voor dat het lichaam met de juiste weerstand ondersteund wordt. Ten hoogte van de schouders en heupen, dit zijn de grootste druk punten, zijn de veren minder stug. Het matras kan op deze plaatsen net iets verder ingedrukt worden.

Dit matras beschikt over wel 300 verpakte pockets per vierkante meter, deze pockets verdelen het lichaamsgewicht extra goed. De veren zijn gevormd uit gehard staal. De afwerking bestaat uit koud-schuim, zorgt dat de matrassen veerkrachtig zijn en terug veren. Door de afwerking die zich aan alle kanten van het matras bevind kan het matras gekeerd worden.  

Door middel van de topper zal de rand tussen de twee losse matrassen die er onder zitten niet voelbaar zijn. Door de topper wordt je lichaamsgewicht goed verdeeld en het zal zacht en aangenaam liggen. Naast dat hij goed ventileert, is de topper antibacterieel behandeld.

De met comfort koud-schuim beklede, verende onderbox van de Zweden Electric is zeer comfortabel. Een eigenschap van dit schuim is dat het lichaamsgewicht door het schuim goed verdeeld wordt. Onder de box zijn ronde poten in een chroom kleur bevestigd.

Het hoofdbord is 120 centimeter hoog, de breedte is afhankelijk van de afmeting van de boxspring Tijdens het elektrisch verstellen van het hoofd- en/of voeteneinde, zou het matras kunnen verschuiven, vandaar dat aan het einde van het bed een houder is geplaatst deze voorkomt het verschuiven van het matras. Het hoofdbord is gecapitonneerd en de matrassen zijn strak bekleed.

Het hoofdbord zal aan beide kanten een aantal centimeter breder zijn. Aan het einde van het elektrisch verstelbaar bed, worden houders geplaatst zo dat het matras er niet af zal glijden als het bed in een andere houding wordt gezet.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen