• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Elektrische boxspring Grande 90 * 200

€929,95 €739,95
Comfortabel elektrisch verstelbaar eenpersoons boxspring van hoge kwaliteit en compleet met koud schuim, zeven zones pocket matras en een dikke 6cm topper.
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Te zien in showroom:

Groningen Bussum
Elektrische boxspring Grande 90 * 200

Wist je dat we één derde van ons leven in bed liggen? Dan is het wel belangrijk dat jij op een goed bed ligt. Met de Grande elektrische boxspring haal je een hoge kwaliteit boxspring in huis. Deze beschikt ook nog eens over een elektrische verstelsysteem. Het hoofd- en voeteneinde kunnen door middel van een afstandsbediening versteld worden.

Deze complete boxspringset bestaat uit matrassen met pocketveren, een topper, vlakke verende onderboxen, bijpassend hoofdbord en een elektrisch verstelsysteem. De pocketveer matrassen, onderboxen en het hoofdbord zijn uniform gestoffeerd en geven de boxspring een luxe uitstraling. De Grande elektrische boxspring is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in de kleuren zwart en antraciet.

De matrassen van de Grande elektrische boxspring hebben pocketveren. Deze veren zijn ingepakt in een beschermzakje, de pockets. Het voordeel hiervan is dat de matrassen door de open ruimtes goed ventileert. Er zijn veren met verschillende soorten weerstand gebruikt die zeven verschillende zones vormen. Deze zones zorgen er voor dat het lichaam met de juiste weerstand ondersteunt wordt. Ten hoogte van de schouders en heupen, dit zijn de grootste druk punten, zijn de veren minder stug. Het matras kan op deze plaatsen net iets verder ingedrukt worden.

Per vierkante meter beschikt dit matras over 280 verpakte pockets. De veren zijn vervaardigd uit gehard staal. De matrassen zijn met comfort koud-schuim afgewerkt, dit materiaal is zeer veerkrachtig het vormt zich weer naar zijn oorspronkelijke vorm. De matrassen zijn aan alle kanten afgewerkt waardoor je ze kan omkeren.

De topper van zes centimeter dikte zorgt voor een heerlijk zacht ligcomfort. Deze topper overlapt beide matrassen waardoor beide matrassen niet uit elkaar gaan staan. Ook de topper ventileert goed en is antibacterieel behandeld. Mocht je het tijk willen reinigen dan kan dat op 40 graden. Het tijk kan je gemakkelijk aan drie zijden los ritsen.

De onderboxen van de Grande elektrische boxspring bestaan uit een comfortabel verende box, deze is afgedekt met comfort koud-schuim. De druk van je lichaam op het matras wordt door het koud-schuim goed verdeeld. De onderbox rust op vier chroom kleurige vierkante poten.

Aan het hoofdeinde van de boxspring staat het hoofdbord en heeft een hoogte van 110 centimeter. De breedte is afhankelijk van de afmeting van het bed. Het hoofdbord zal aan beide kanten een aantal centimeter breder zijn. Aan het voeteneinde van het elektrisch verstelbare bed wordt een houder geplaatst zodat het matras er niet af zal glijden als het bed op een andere plek wordt gezet. Het hoofdbord en de matrassen zijn strak bekleed.

Alle boxsprings zijn ook te verkrijgen met een lengte van 210 centimeter, dit tegen een meerprijs van tien procent.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen