• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Elektrische boxspring Amsterdam Hotel 180 * 200

€1.449,95 €1.159,95
Elektrisch verstelbare kwaliteit boxspring, met afstandsbediening aan te passen aan je lig wensen. Compleet met topper, hoofdbord en 7 zone pocket matras.
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Te zien in showroom:

Groningen Bussum
Elektrische boxspring Amsterdam Hotel 180 * 200

Voor een goede nachtrust in een goed bed key, Amsterdam Hotel Boxspring Elektrisch is kwalitatief zeer goed bed. Door de verschillende compartimenten in het matras word je lichaam optimaal ondersteund. Ook de ventilatie is optimaal door het pocketveer matras. Dit model beschikt ook over een elektrisch verstelsysteem, door middel van de afstandsbediening kan het hoofd- en voeteneinde versteld worden.

Amsterdam Hotel Boxspring Elektrisch wordt geleverd met twee matrassen met pocketveren, een topper, vlakke verende onderboxen, bijpassend hoofdbord en een elektrisch verstelsysteem. De boxspring heeft een luxe uitstraling, de pocketveer matrassen, onderboxen en het hoofdbord zijn met de zelfde materiaal gestoffeerd. De Hotel boxspring elektrisch is verkrijgbaar in verschillende maten en de kleuren beige en antraciet.

De matrassen van de Amsterdam Hotel Boxspring Elektrisch bestaan uit pocketveren, pocketveren houdt in dat de veren in het matras ingepakt zijn in een beschermzakje, de pockets. Het voordeel hier van is dat de matrassen door de openruimtes goed ventileert. Er zijn veren met verschillende soorten weerstand gebruikt, om in zeven zones in het matras te creëren. Deze zones zorgen er voor dat het lichaam met de juiste weerstand ondersteund wordt. Ten hoogte van de schouders en heupen, dit zijn de grootste druk punten, zijn de veren minder stug. Het matras kan op deze plaatsen net iets verder ingedrukt worden.

Dit matras beschikt over 280 verpakte pockets per vierkante meter. De veren zijn gevormd uit gehard metaal. De koud-schuim afwerking, zorgt dat de matrassen veerkrachtig zijn en terug veren. De matrassen kunnen gekeerd worden, ze zijn aan alle kant het zelfde afgewerkt.

Over de twee losse matrassen ligt één grote topper, de rand tussen de matrassen is hierdoor niet voelbaar. Door de topper zal je zeer zacht liggen en wordt je lichaamsgewicht goed verdeeld. Hij ventileert goed en heeft een antibacteriële behandeling onder gaan. Het tijk kan gereinigd worden op 40 graden, je kan deze verwijderen door middel van drie ritsen.

De verende onderbox van de Amsterdam Hotel Boxspring Elektrisch is bekleed met comfort koud-schuim. Een eigenschap van dit schuim is dat het lichaamsgewicht door het schuim goed verdeeld wordt. Onder de box zijn vier ronde poten in een chroom kleur bevestigd.

Het hoofdbord is 110 centimeter hoog, de breedte is afhankelijk van de afmeting van het bed. Tijdens het elektrisch verstellen van het hoofd- en/of voeteneinde, zou het matras kunnen verschuiven, vandaar dat aan het einde van het bed een houder is geplaatst deze voorkomt het verschuiven van het matras. Het hoofdbord en de matrassen zijn strak bekleed.

Het hoofdbord zal aan beide kanten een aantal centimeter breder zijn. Aan het voeteneinde van het elektrisch verstelbare bed, wordt een houder geplaatst zo dat het matras er niet af zal glijden als het bed in een andere houding wordt gezet.

Specificaties
Type boxspring:
Maatvoering:
Lengte boxspring:
Breedte boxspring:
Hoogte boxspring:
Breedte matras:
Hoogte poten:
Materiaal:
Boxspring inclusief hoofdbord:
Kern boxspring:
Dikte matras:
Ligcomfort matras:
Afmetingen matras (L x B x H in CM):
Dikte topmatras:
Aantal zones in matras:
Maximale draagkracht matras (kg):
Aantal veren in matras per m2:
Materiaal vulling:
Elektrisch verstelbaar:
Anti-allergie:
Wasbaar tijk:
Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen