• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Industriële eetkamerstoel Dalton cognac

€99,95 €59,95
De Industriële eetkamerstoel Dalton is een stoere toevoeging aan de eethoek en leent zich perfect voor meerdere interieurstijlen. Verkrijgbaar in meerdere vintage kleuren voor een authentieke industriële look!
Levertijd 8 weken of langer. Informeer naar de levertijd.

Te zien in showroom:

Bussum
= Aanwezig | = Afwezig
Industriële eetkamerstoel Dalton cognac

Stijlen komen en gaan! Laat helder zijn dat de Industrial Look momenteel in de Benelux de boventoon voert. Robuuste zwarte frames, vintage cognac bekleding, zichtbare stiksels. De Dalton is een perfecte vertaling van de huidige trends. Naast het feit dat de Dalton een stoere stoel is, blijft de Dalton ook bijzonder goed betaalbaar!

Het zwart gelakte frame heeft vanzelfsprekend vloerbeschermers. De rechte hoeken die het frame aanneemt, geeft de stoel een stevig en robuust karakter.

De zitting van de Dalton heeft horinzontale stiknaden die goed zichtbaar zijn. Juist deze stiknaden maken het aanzien van de Dalton stoel. De zitting loopt geboden vanuit de rug naar achteren. Hierdoor duwt de zitting lichtjes in de rug voor een optimale ondersteuning van de onderrug (lumbale ondersteuning). De armleggers worden meegeleverd en zijn gelijk aan de bekleding van de zitting.

De Dalton eetkamerstoel heeft een PU kunstleren bekleding. Voor het beste onderhoud van PU meubels kan je gebruik maken van onze PU care kit. Met deze kit zorg je al met 1 behandeling voor een extra, onzichtbaar, beschermlaagje zodat de mooie leatherlook behouden blijft.

De Dalton is in meerdere kleuren te bestellen. Met de Dalton creëer je de ideale industriële look in huis!

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen