• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Comfortabele boxspring Classic 160 * 200

€829,95 €659,95
Deze tweepersoons boxspring is van hoge kwaliteit, compleet en goed afgewerkt en biedt natuurlijk heerlijk comfort. Geleverd met topper en 7 zone pocket matras.
Levertijd 8 weken of langer. Informeer naar de levertijd.

Te zien in showroom:

Groningen Bussum
Comfortabele boxspring Classic 160 * 200

Goed slapen is bijzonder belangrijk, met een goede nachtrust functioneer je nu eenmaal beter. Met deze complete boxspringset bestaande uit matrassen met pocketveren, een topper, vlakke onderboxen en een bijpassend hoofdbord, moet goed slapen geen probleem meer zijn.

De pocketveer matrassen, onderboxen en het hoofdbord zijn uniform gestoffeerd en geven de boxspring een luxe uitstraling. De Classic line boxspring is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in de kleuren zwart en antraciet.

De matrassen van de Classic line boxspring hebben pocketveren. Deze veren zijn ingepakt in een beschermzakje, de pockets. Het voordeel hiervan is dat de matrassen door de open ruimtes goed ventileert. Er zijn veren met verschillende soorten weerstand gebruikt die zeven verschillende zones vormen. Deze zones zorgen er voor dat het lichaam met de juiste weerstand ondersteunt wordt. Ten hoogte van de schouders en heupen, dit zijn de grootste druk punten, zijn de veren minder stug. Het matras kan op deze plaatsen net iets verder ingedrukt worden.

Op de vierkante meter beschikt dit matras over 280 verpakte pockets, daaromheen een afdeklaag van HR super pro line van vier centimeter. De afwerking van de matrassen bestaat uit een witte antibacteriële dubbeldoek stof, ook deze is ademend. De matrassen zijn zo afgewerkt dat ze om te keren zijn.
De topper van zes centimeter dikte zorgt voor een heerlijk zacht ligcomfort. Deze topper overlapt beide matrassen waardoor beide matrassen niet uit elkaar gaan staan. Ook de topper ventileert goed en is antibacterieel behandeld. Mocht je het tijk willen reinigen dan kan dat op 40 graden. Het tijk kan je gemakkelijk aan drie zijden los ritsen.

De onderboxen van de classic line boxspring zijn voorzien van een comfortabel verend systeem waarop je de matrassen plaatst. Onder de boxen bevinden zich per box zes chroom kleurige ronde poten, deze zijn twaalf centimeter hoog en vier centimeter breed.

Aan het hoofdeinde van de boxspring staat het hoofdbord. De maat is afhankelijk van de grote van het bed. Het hoofdbord zal aan beide kanten een aantal centimeter breder zijn. Het hoofdbord en de matrassen zijn strak bekleed.

Alle boxsprings zijn ook te verkrijgen met een lengte van 210 centimeter, dit tegen een meerprijs van tien procent.

Specificaties
Type boxspring: Complete boxspring
Maatvoering: Tweepersoons
Lengte boxspring: 200 cm
Breedte boxspring: 160 cm
Hoogte boxspring: 55 cm
Breedte matras: 160 cm
Hoogte poten: 12 cm
Materiaal: Stof
Boxspring inclusief hoofdbord: Y
Kern boxspring: Pocketvering
Dikte matras: 18 cm
Ligcomfort matras: Gemiddeld
Afmetingen matras (L x B x H in CM): 200 x 160 x 18 cm
Dikte topmatras: 6 cm
Aantal zones in matras: 7 zones
Maximale draagkracht matras (kg): 110 kg
Aantal veren in matras per m2: 280 per m2
Materiaal vulling: Comfort HR super pro line
Elektrisch verstelbaar: N
Anti-allergie: N
Wasbaar tijk: Y
Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen