• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boxspring Noorwegen klassiek 90 * 200

€509,95 €409,95
Aangenaam comfortabel tweepersoons boxspring, strak model met hoofdkussens aan het hoofdbord. 7 zone pocketvering matras voor een goede lichaamsondersteuning
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur

Te zien in showroom:

Groningen Bussum
Boxspring Noorwegen klassiek 90 * 200

De Noorwegen klassiek een bed om heerlijk tot rust te komen. Met de extra ronde hoofdbordkussens kan je goed recht opzitten en prima een boek of tijdschrift lezen. Bij dit model zitten de matrassen samen in een hoes, ook de topper bestaat uit één deel.

Deze complete boxspringset bestaat uit een pocketveer matras, een topper, vlakke verende onderboxen, bijpassend hoofdbord met twee ronde hoofdbord kussens. Het pocketveer matras, onderboxen, hoofdbord en de ronde hoofdbord kussens zijn met de zelfde materiaal gestoffeerd, ze geven het model een luxe look. De Noorwegen klassiek is in verschillende breedtematen en ook in verschillende lengtematen te bestellen. De boxspring is te verkrijgen in de kleuren grijs en antraciet.

Het matras van de Noorwegen klassiek heeft pocketveren, pocketveren houdt in dat de veren in het matras ingepakt zijn in een beschermzakje, de pockets. Het voordeel hier van is dat de matrassen door de openruimtes goed ventileert. Er zijn veren met verschillende soorten weerstand gebruikt, om in zeven zones in het matras te creëren. Deze zones zorgen er voor dat het lichaam met de juiste weerstand ondersteund wordt. Ten hoogte van de schouders en heupen, dit zijn de grootste druk punten, zijn de veren minder stug. Het matras kan op deze plaatsen net iets verder ingedrukt worden.

De veren zijn vervaardigd uit gehard staal. In het matras zitten per vierkante meter 280 verpakte veren. Het matras is aan beide kanten afgewerkt met comfort koud-schuim, deze kan je keren. Bij dit model zitten de matras samen in een hoes. Hierdoor ontstaat er geen naad in het midden.

De topper van zes centimeter hoog is uit een stuk en bedekt het complete matras. Voor het ondersteunen en verdelen van het lichaamsgewicht is een topper erg belangrijk. ‘deze topper ventileert en is behandeld met een middel tegen bacteriën. Mocht je het matras willen reinigen dan kan het tijk eraf gehaald worden door de drie ritsen die erin verwerkt zijn. Het tijk kan gereinigd worden op 40 graden.

Voor het bekleden van de Noorwegen klassiek is gekozen voor een comfort koud-schuim laag. Dit in combinatie met het verende vermogen van de onderboxen, geeft een goed ondersteunend comfortabel bed. Elke onderbox heeft vier zwarte vierkante poten.

Aan het einde van de boxspringset is het hoofdbord bevestigd, de hoogte bedraagt 120 centimeter, de breedte van is afhankelijk van de grote van het bed. Aan het hoofdbord zijn een tweetal hoofdbordkussens bevestigd. Het hoofdbord zal aan de zijkanten een tien centimeter overhouden. Het hoofdbord en de matrassen zijn strak bekleed.

Tegen een meerprijs van 10 of 20 procent is dit model ook te verkrijgen in de afmetingen 210 en 220 centimeter.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen