• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boxspring Amsterdam Hotel klassiek 140 * 200

€919,95 €739,95
Deze comfortabele tweepersoons boxspringset is van hoog niveau. Afgeleverd met topper, hoofdbord en een koud-schuim, 7 zone pocketveer matras.
Levertijd Levertijd 8 weken of langer. Geïnteresseerd? Meld je hieronder aan en wij houden je op de hoogte!

Te zien in showroom:

Bussum Beverwijk
= Aanwezig | = Afwezig
Boxspring Amsterdam Hotel klassiek 140 * 200

Amsterdam Hotel Boxspring Klassiek is een stijlvolle boxspringset, de set heeft een hoge kwaliteit en comfort. Ben je op zoek naar een goed bed met de juiste ondersteuning dan zou dit bed zeker het overwegen waart zijn.

Deze complete boxspringset bestaat uit pocketveer matrassen, een topper, vlakke verende onderboxen, bijpassend hoofdbord. De pocketveer matrassen, onderboxen en het hoofdbord zijn met de zelfde stof gestoffeerd en geven de boxspring een luxe uitstraling. De Amsterdam Hotel Boxspring Klassiek is leverbaar in verschillende afmetingen in de kleur antraciet.

De matrassen van de Amsterdam Hotel Boxspring Klassiek hebben pocketveren, pocketveren houdt in dat de veren in het matras ingepakt zijn in een beschermzakje, de pockets. Het voordeel hier van is dat de matrassen door de openruimtes goed ventileert. Er zijn veren met verschillende soorten weerstand gebruikt, om in zeven zones in het matras te creëren. Deze zones zorgen er voor dat het lichaam met de juiste weerstand ondersteund wordt. Ten hoogte van de schouders en heupen, dit zijn de grootste druk punten, zijn de veren minder stug. Het matras kan op deze plaatsen net iets verder ingedrukt worden.

De veren zijn gedraaid van gehard metaal. In elke vierkante meter van deze matrassen zitten 280 verpakte veren. De afwerking van de matrassen bestaat uit koud-schuim, dit materiaal is zeer veerkrachtig het vormt zich gemakkelijk weer naar de originele staat. De matrassen zijn keer baar vanwege het feit dat ze aan alle kanten afgewerkt zijn.

De topper van vijf centimeter hoog overlapt beide boxen waardoor het voelt als of je op een matras ligt. Een topper zorgt voor ondersteuning en een betere verdeling van het gewicht. Deze topper ventileert en is behandeld met een antibacterieel middel. De drie ritsen in het tijk zullen er voor zorgen dat deze gemakkelijk te verwijderen is, deze kan je reinigen op 40 graden.

De Amsterdam Hotel Boxspring Klassiek beschikt over comfortabel verende boxen, deze zijn afgedekt met comfort koud-schuim. Koud-schuim verdeelt de druk van het lichaam over de oppervlakte. De onderbox rust op vier chroom kleurige ronde poten.

Aan het hoofdeinde van de boxspring staat het hoofdbord, de hoogte bedraagt 110 centimeter, de breedte van is afhankelijk van de grote van het bed. Het hoofdbord zal aan de zijkanten een tien centimeter overhouden. Het hoofdbord en de matrassen zijn strak bekleed.

Specificaties
Type boxspring: Complete boxspring
Maatvoering: Tweepersoons
Lengte boxspring: 200 cm
Breedte boxspring: 140 cm
Hoogte boxspring: 64 cm
Breedte matras: 140 cm
Hoogte poten: 7 cm
Materiaal: Stof
Boxspring inclusief hoofdbord: Y
Kern boxspring: Pocketvering
Dikte matras: 20 cm
Ligcomfort matras: Gemiddeld
Afmetingen matras (L x B x H in CM): 200 x 140 x 20 cm
Dikte topmatras: 6 cm
Aantal zones in matras: 7 zones
Maximale draagkracht matras (kg): 110 kg
Aantal veren in matras per m2: 280 per m2
Materiaal vulling: Comfort koud-schuim
Elektrisch verstelbaar: N
Anti-allergie: N
Wasbaar tijk: Y
Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen