TREND: Eetkamerbanken in diverse interieurstijlen

  • Geplaatst op
  • 0
TREND: Eetkamerbanken in diverse interieurstijlen

Eetkamerbanken komen weer helemaal terug en worden weer helemaal de nieuwe trend!
Maar hoe pas je ze nu toe in je interieur? In deze blog leggen we je uit hoe je dat het beste kan doen.

Eetkamerbanken komen weer helemaal terug en worden weer helemaal de nieuwe trend! Toch blijft het vaak moeilijk om te kiezen tussen eetkamerstoelen en eetkamerbanken. Een eetkamerbank is een goede oplossing voor veel problemen en ook staan ze vaak goed in elk interieur. Daarom hier een paar mooie uitblinkers die zeker de moeite waard zijn om even naar te kijken.

City Interiors komt met de industriële Induur Eetkamerbank!

De eethoek is dé centrale gezinsplek. Hier wordt gezellig samen gegeten, kopjes thee gedronken en huiswerk gemaakt…

Je wilt dan ook dat je eethoek dezelfde gezelligheid uitstraalt als je woonkamer. En dat terwijl je daarvoor vaak een stuk minder ruimte tot je beschikking hebt.

De ideale eyecatcher in je eetkamer of woonkeuken wordt de eetkamerbank Induur van City Interiors. Deze bank geeft de ruimte direct een ruimtelijke en gezellige uitstraling. Deze Induur eetkamerbank is gemaakt van hoogwaardig PU materiaal en leverbaar in 4 prachtige kleuren.

Eetkamerbank in landelijke stijl

Doordat de banken verkrijgbaar zijn in verschillende stijlen, passen ze altijd feilloos in je interieur. Typisch klassiek zijn de gecapitonneerde eetkamerbanken. Deze banken zijn ook verkrijgbaar bij City Interiors. Wij noemen ze SEM eetkamerbank en zijn van het bekende merk Label51. Hierdoor krijgt de bank gelijk een warme uitstraling.

Door de eetbank te gebruiken in combinatie met eetkamerstoelen, geef je de keukenruimte gelijk een compleet andere uitstraling. Bovendien scheelt het een hoop ruimte.

 

Voordelen eetkamerbank

Door een eetkamerbank tegen de wand van je woonkeuken of eetkamer te plaatsen, win je een hoop ruimte. Ideaal dus als je geen grote woonkeuken of eetkamer heeft. Daarnaast creëer je handige zitplekken voor meerdere personen en is de bewegingsvrijheid groter. Een eetkamerbank biedt bovendien ook uitkomst voor mensen met een maatje meer; geen armleuningen die in de weg zitten en een optimaal zitcomfort.

Benieuwd geraakt naar de banken die in deze post genoemd zijn? Kom gerust kijken in onze winkels of check onze site www.cityinteriors.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.