Hoe belangrijk is verlichting voor u?

  • Geplaatst op
  • 0
Hoe belangrijk is verlichting voor u?

BLOG: Hoe belangrijk is verlichting voor u? Lees meer en ervaar wat City Interiors hierin voor u kan betekenen.

Lees meer en ervaar wat City Interiors hierin voor u kan betekenen.

 

Industrieel

De industriële stijl is sinds een paar jaar weer ongekend populair in Nederland en dat zal ook het komende jaar nog wel zo blijven. De trend is over komen waaien uit de Verenigde Staten en bij steeds meer Nederlanders zijn invloeden uit deze stijl terug te vinden in het interieur.

City Interiors speelt daar altijd tijdig op in en heeft niet alleen industriële lampen maar ook industriële stoelen, fauteuils, industriele kasten in diverse maten en kleuren. Zoals deze Industriële eetkamerstoel Cuby, boekenkast Brussel, Detroit fauteuil en Tripod vloerlamp vintage.

 

 

> Klik om de producten te shoppen

 

Om een industriële sfeer in huis te creëren adviseren wij te starten met een keuze uit een van onze industriële lampen. Deze lampen zijn er namelijk in allerlei soorten, maten en kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld een industriële lamp boven uw eettafel hangen maar u kunt ook kiezen voor een staande lamp voor in uw zithoek.

 

                       

> Industriële hanglamp rechthoek                                         > Vloerlamp Tripod

 

 

LED

Ben jij al overstapt op LED-verlichting? Dan gaat de komende jaren steeds meer gebeuren. Deze trend is de laatste jaren al ingezet en ook in 2018 zet de trend zich door. LED-lampen zijn weliswaar duurder, maar ze zijn ook energiezuiniger. Veel mensen vinden dat LED geen warm licht geeft, maar er komen steeds meer LED-lampen op de markt die gewoon met behulp van een dimmer te regelen zijn. Hierdoor kunt u eenvoudig de verlichtingsintensiteit aanpassen. Een groot deel van de lampen op onze site www.cityinteriors.nl/hanglampen zijn voorzien van een led lamp of geschikt voor led lampen.

Kijk ook eens naar de Label51 lampen die wij voeren, bijvoorbeeld de Grid lampen

 

 

Basisverlichting

Deze verlichtings soort is in alle Nederlandse huishoudens aanwezig. Dit is in de meeste gevallen vrij eenvoudige verlichting die ervoor zorgt dat een ruimte verlicht kan worden. Basisverlichting komt het best tot zijn recht aan een plafond of aan de muur. Het voornaamste doel van deze verlichting is dat er in het donker ook dingen gedaan kunnen worden in de betreffende ruimte. City interiors heeft een leuk aanbod aan wandlampen op onze site www.cityinteriors.nl/wandlampen

 

Sfeerverlichting

Zoals gezegd is dit soort verlichting de laatste jaren steeds populairder geworden onder de Nederlanders. Dit wordt vaak gezien als aanvulling op de basisverlichting. Meestal gaat het hier om verlichting die je aandoet in de avond om een prettige sfeer te creëren. Deze lampen komen dan ook het best tot hun recht in delen van uw huis waar u in de avonduren veel tijd doorbrengt.

 

 

Denk eens aan de Goudkust lamp (foto rechts), door zijn gouden blad weerkaatst het licht prachtig uw woonkamer in en geeft dit een warme uitstraling. Maar ook de Industriële raster tafellamp 25x25 (foto links) is een echte aanvulling op uw dressoir of in een donkere hoek.

 

 

 

 

Wilt u advies over onze lampen of ze even in het echt bekijken, bezoek onze winkels in Zwolle, Emmen of Groningen of onze site www.cityinteriors.nl!

 

Graag tot City!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden